Wat houdt off-page SEO in?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een onmisbare strategie voor bedrijven die online succes willen behalen. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat SEO niet alleen gaat over de optimalisatie van de inhoud en het ontwerp van uw website. Er is een ander aspect dat even belangrijk is, namelijk Off-page SEO.

Wat is off-page SEO?

Off-page SEO verwijst naar alle activiteiten die u buiten uw website uitvoert om de rangschikking van uw pagina in zoekmachines te verbeteren. Dit omvat factoren zoals het verkrijgen van backlinks van andere websites, sociale media-promoties, gastbloggen en bedrijfsdirectories. Laten we elk van deze factoren eens nader bekijken.

Bedrijfsdirectories

Directories zijn een effectieve manier om uw online zichtbaarheid te vergroten. Door uw bedrijf aan te melden bij relevante online directories, kunt u de kans vergroten dat potentiële klanten u vinden. Bovendien zien zoekmachines deze lijstjes als een signaal dat uw bedrijf legitiem en betrouwbaar is, wat uw SEO kan verbeteren.

Backlinks

Backlinks zijn links van andere websites die naar uw site verwijzen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van off-page SEO omdat ze zoekmachines laten zien dat uw inhoud waardevol en betrouwbaar is. Hoe meer kwalitatieve backlinks u heeft, hoe hoger uw site waarschijnlijk zal scoren in de zoekresultaten.

Gastbloggen

Gastbloggen is een andere effectieve strategie voor off-page SEO. Door waardevolle inhoud te creëren en te delen op andere websites, kunt u niet alleen uw merk onder de aandacht brengen bij een nieuw publiek, maar ook waardevolle backlinks verwerven die uw SEO een boost kunnen geven.

Sociale Promoties

Sociale media kunnen ook een krachtig hulpmiddel zijn voor off-page SEO. Door regelmatig boeiende inhoud te delen en interactie aan te gaan met uw volgers, kunt u het verkeer naar uw website verhogen. Bovendien kunnen sociale signalen, zoals het aantal keer dat uw inhoud wordt gedeeld of leuk wordt gevonden, bijdragen aan uw SEO.

Het is duidelijk dat off-page SEO een cruciale rol speelt in het succes van uw online marketinginspanningen. Door een strategie te implementeren die zich richt op bedrijfsdirectories, backlinks, gastbloggen en sociale promoties, kunt u de zichtbaarheid, geloofwaardigheid en het verkeer van uw website aanzienlijk verbeteren.

Betaalbaar jouw website laten maken of online beter vindbaar worden?

Altijd een betaalbare oplossing voor jouw budget!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom Webaware?

  • Altijd een betaalbare oplossing voor jouw budget
  • Persoonlijk contact en begeleiding
  • Gratis en vrijblijvend voorstel
  • 100+ organisaties gingen je voor
  • 5.0 / 5.0 sterren | 20+ reviews

Wat onze klanten vinden

I am a very judicious person when hiring services, I tend to pay attention and analyze the quality of work and the amount charged and I rarely make mistakes in my choices. I can guarantee you that you will be pleased to work with Alex. In addition to being professional, he is patient, reliable, very clear in his communication and is the same person throughout the negotiation process, execution of the work and support after the work is completed.Hire Webaware, for sure was a very good decision I made. I believe you will like it too. Success!
Fijn contact, snelle oplevering en mooie website ontwikkeld door Alex!
IJshoeve Sloten
IJshoeve Sloten
15:30 19 Oct 23
Webaware is een grote aanrader als je een mooie website wil laten bouwen! Snel, mooi en betaalbaar, geweldige service en met duidelijke uitleg over het zelf vullen van je website mbv video’s. Wij zijn enorm tevreden, ook met de service nu hij live is! Alex bedankt!
Jimmy Berends
Jimmy Berends
01:30 19 Oct 23
Alex is zeer vakbekwaam, klantgericht en altijd bereikbaar voor vragen. Zeer tevreden over de samenwerking.
hiske dusink
hiske dusink
12:17 11 Oct 23
Het bouwen van de nieuwe website met Alex van Webaware was soepel, snel schakelen ook toen ik halverwege met nieuw logo en brandgegevens kwam. Meedenken over vindbaarheid, super! Ik kan Webaware zeker aanbevelen.Vriendelijke groet, Hiske DusinkFysiotherapie Hiskefit te Hattem
joris slabbers
joris slabbers
15:22 12 Sep 23
Alex heeft een prachtige website voor me gebouwd. Super begeleiding en top service!
Webaware heeft mij heel snel en adequaat geholpen om mijn website weer toegankelijk te maken.
Bouke Blanksma
Bouke Blanksma
09:24 26 Jul 23
Ik ben heel blij met mijn nieuwe volwassen website die Alex voor mij gemaakt heeft in goede samenspraak. De samenwerking met Alex heb ik als heel erg plezierig ervaren, als het over de website gaat is hij er altijd voor je met raad en daad. Een betrouwbare professional die ik iedereen kan aanraden.
Saskia Brons
Saskia Brons
08:38 21 Jul 23
Fijn samengewerkt met Alex voor de site van FlowFabriek. Je kunt hem altijd benaderen met vragen, hij reageert snel, is oplossingsgericht en er is geen gedoe met een maximum aan correctierondes :-)
Lodewijk van Helden
Lodewijk van Helden
21:05 14 Apr 23
Directe en correcte serviceverlening. Website is nu echt een visitekaartje voor mijn bedrijf geworden met dank aan Webaware.
Daphne De L
Daphne De L
17:32 08 Dec 22
Wat een fijne partner om je website door te laten bouwen. Alex denkt goed mee, komt met leuke iniatieven, werkt snel, kundig en is zeer betrouwbaar. Hij begreep precies onze wensen en we zijn dan ook zeer content met het eindresultaat.
Inge Potma
Inge Potma
14:18 08 Dec 22
Alex levert goede websites, heeft veel kennis in huis en de communicatie was zeer prettig. Aanrader!
Iris Iris
Iris Iris
15:45 10 Oct 22
Top bedrijf. Altijd goed bereikbaar, snelle reacties en vlotte hulp waar nodig.Mooie resultaten wat betreft de afgeleverde website. Goed geluisterd naar de wensen.
Alireza eo
Alireza eo
14:31 22 Jul 22
You are excellent and up-to-date
Hans-Peter Hartog
Hans-Peter Hartog
13:37 14 Feb 22
Prettig persoonlijk contact, scherpe tarieven ten opzichte van vergelijkbare aanbieders en een professionele website als eindresultaat
Brian Gharibaan
Brian Gharibaan
13:54 06 Apr 21
Plezierige communicatie, doet wat is beloofd!
Naast de gewenste en benodigde kennis die wij als organisatie voor een nieuw te lanceren dienst Piep Uniek nodig hadden heeft Webaware ons meer dan positief verrast. Op onderdelen als klanttevredenheid, snelheid, bereikbaarheid en passie. Een bedrijf die zeer professioneel diensten levert maar ook extra inzet en interesse ten toon spreidt. Een echte aanrader!
Ron de Koff
Ron de Koff
20:13 11 Oct 20
Ewa Sillem
Ewa Sillem
10:39 11 Oct 20
Helemaal top! Erg tevreden met het resultaat!
Tim Elfrink
Tim Elfrink
12:07 08 Oct 20
Webaware heeft voor ons een mooie website opgeleverd tegen een goed tarief. Daarna op onze wens nog wat wijzigingen uitgevoerd. Snelle en goede service. Bij vragen zeer snelle reactie en denkt uitstekend mee om een goed resultaat te krijgen.
Ellen Alten
Ellen Alten
09:44 02 Mar 20
Alex is heel creatief en geduldig en kan goed denken vanuit de visie en wensen van de klant. Je krijgt meer dan je vraagt door zijn creatieve oplossingen, wij hebben een TOP website gekregen en zijn zeer tevreden!
Kerstin S.
Kerstin S.
17:01 13 Feb 20
Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt. Alex werkt snel, professioneel en is betrouwbaar.
Peter
Peter
13:40 24 Dec 19
Vakkundige webdeveloper, zeer communicatief en geduldig, ten zeerste aanbevolen!
sjoerd hidma
sjoerd hidma
15:13 27 Aug 19
heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site.absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee.blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
H.C. van der Sluys
H.C. van der Sluys
13:00 26 Aug 19
Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werktHenry van der Sluijs Podo-start
Na hele slechte ervaringen bij de vorige maker/hosting van mijn website is deze bij Alex in goede handen! Persoonlijk contact en meedenken ervaar ik als zeer prettig en heb geen zorgen meer over mijn website!
Een juiste verhouding in inleving, kwaliteit en professionaliteit !!
Pauli Venekamp
Pauli Venekamp
07:44 03 Apr 19
Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt. De samenwerking was steevast plezierig, pro-actief en positief. Ik raad Alex aan iedereen aan!
Lydia Van der bie
Lydia Van der bie
08:00 21 Mar 19
Dit bedrijf heeft een hele goede website voor mijn bedrijf gemaakt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Volgende beoordelingenjs_loader