Reviews

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Bekijk hieronder de reviews die op Google over ons zijn achtergelaten!

Daphne De L
Daphne De L
17:32 08 Dec 22
Wat een fijne partner om je website door te laten bouwen. Alex denkt goed mee, komt met leuke iniatieven, werkt snel, kundig en is zeer betrouwbaar. Hij begreep precies onze wensen en we zijn dan ook zeer content met het eindresultaat.
Inge Potma
Inge Potma
14:18 08 Dec 22
Alex levert goede websites, heeft veel kennis in huis en de communicatie was zeer prettig. Aanrader!
Iris Iris
Iris Iris
15:45 10 Oct 22
Top bedrijf. Altijd goed bereikbaar, snelle reacties en vlotte hulp waar nodig.Mooie resultaten wat betreft de afgeleverde website. Goed geluisterd naar de wensen.
Alireza eo
Alireza eo
14:31 22 Jul 22
You are excellent and up-to-date
Hans-Peter Hartog
Hans-Peter Hartog
13:37 14 Feb 22
Prettig persoonlijk contact, scherpe tarieven ten opzichte van vergelijkbare aanbieders en een professionele website als eindresultaat
Brian Gharibaan
Brian Gharibaan
13:54 06 Apr 21
Plezierige communicatie, doet wat is beloofd!
Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek
Arbeid Training Centrum Gooi en Vechtstreek
13:54 03 Apr 21
Naast de gewenste en benodigde kennis die wij als organisatie voor een nieuw te lanceren dienst Piep Uniek nodig hadden heeft Webaware ons meer dan positief verrast. Op onderdelen als klanttevredenheid, snelheid, bereikbaarheid en passie. Een bedrijf die zeer professioneel diensten levert maar ook extra inzet en interesse ten toon spreidt. Een echte aanrader!
Ron de Koff
Ron de Koff
20:13 11 Oct 20
Ewa Sillem
Ewa Sillem
10:39 11 Oct 20
Helemaal top! Erg tevreden met het resultaat!
Tim Elfrink
Tim Elfrink
12:07 08 Oct 20
Webaware heeft voor ons een mooie website opgeleverd tegen een goed tarief. Daarna op onze wens nog wat wijzigingen uitgevoerd. Snelle en goede service. Bij vragen zeer snelle reactie en denkt uitstekend mee om een goed resultaat te krijgen.
Ellen Alten
Ellen Alten
09:44 02 Mar 20
Alex is heel creatief en geduldig en kan goed denken vanuit de visie en wensen van de klant. Je krijgt meer dan je vraagt door zijn creatieve oplossingen, wij hebben een TOP website gekregen en zijn zeer tevreden!
Kerstin S.
Kerstin S.
17:01 13 Feb 20
Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt. Alex werkt snel, professioneel en is betrouwbaar.
Memphisflash 53
Memphisflash 53
13:40 24 Dec 19
Vakkundige webdeveloper, zeer communicatief en geduldig, ten zeerste aanbevolen!
sjoerd hidma
sjoerd hidma
15:13 27 Aug 19
heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site.absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee.blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
H.C. van der Sluys
H.C. van der Sluys
13:00 26 Aug 19
Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werktHenry van der Sluijs Podo-start
Marty Groen in 't Woud
Marty Groen in 't Woud
14:36 21 Jun 19
Met de kennis en kunde van Webaware hebben we in korte tijd vanuit een grof idee een mooie en goed functionerende website gerealiseerd. Snel, effectief en prettig samenwerken.
pim en jantine Keesmaat
pim en jantine Keesmaat
09:47 06 May 19
Na hele slechte ervaringen bij de vorige maker/hosting van mijn website is deze bij Alex in goede handen! Persoonlijk contact en meedenken ervaar ik als zeer prettig en heb geen zorgen meer over mijn website!
Barbera de Goeij-Korthuis
Barbera de Goeij-Korthuis
12:14 04 May 19
Een juiste verhouding in inleving, kwaliteit en professionaliteit !!
Pauli Venekamp
Pauli Venekamp
07:44 03 Apr 19
Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt. De samenwerking was steevast plezierig, pro-actief en positief. Ik raad Alex aan iedereen aan!
Lydia Van der bie
Lydia Van der bie
08:00 21 Mar 19
Dit bedrijf heeft een hele goede website voor mijn bedrijf gemaakt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.