Portfolio

Benieuwd wat we tot nu toe hebben gedaan? Hieronder vind je een kleine selectie van reeds afgeronde projecten.

Westhaghe Training & Advies had een verouderde website gebouwd in Joomla die vernieuwd moest worden. Met een kleurrijk design gebouwd in WordPress is deze overzichtelijk en modern geworden. Daarbij is tevens een inschrijfmodule gebouwd waarmee mensen zich kunnen inschrijven voor cursussen. Ook zijn er zoekmachine-optimalisatie werkzaamheden uitgevoerd en staat Westhaghe op meerdere zoektermen op de eerste plaats in Google.

Daphne van Excellent Personeel was door de groei van haar organisatie op zoek naar een partij die haar organisatie online zichtbaar kon maken. Dit hebben we gedaan door een frisse speelse website te bouwen die ze eenvoudig zelf kan aanpassen en middels een vacaturebank haar vacatures voor kan leggen aan bezoekers en werkzoekenden. Op het moment van schrijven staat Excellent Personeel op de eerste plek in Google wanneer naar de bedrijfsnaam gezocht wordt.

Volledig maatwerk, een webshop module en een e-learning systeem. Dat zijn de elementen waar de website van flowfabriek.com uit bestaat. Het webshop systeem is Woocommerce, het e-learning deel is gebouwd met LearnDash en de basis van de website is gebouwd met WordPress. Hiermee kunnen Saskia en Mariska van De Flowfabriek zelf eenvoudig cursussen toevoegen die zij ontwikkeld hebben.

Toen Tim voor zichzelf begon als Freelance cameraman was hij op zoek naar iemand die zijn website vorm kon geven. Hierop wilde hij zijn foto's en videoproducties in een portfolio kunnen weergeven. De website is gebouwd in WordPress en is in de afgelopen tijd zelf onderhouden door Tim.

2 partners van Haagrecht Advocaten in Den Haag wilden een letselschade praktijk starten in Leiden. Hiervoor hadden zij een website nodig om nieuwe en bestaande clienten te informeren, maar zij wilden ook beter vindbaar worden in de omgeving van Leiden. Zodoende is een maatwerk-website gebouwd en zijn zoekmachine-optimalisatie werkzaamheden uitgevoerd. Zij staan nu op de tweede plek in Google op het zoekwoord "letselschade advocaat leiden".

Vanuit haar expertise als communicatieadviseur is Pauli een paar jaar geleden voor zichzelf begonnen. Hierbij wilde ze zich richten op advies en ontwikkeling op verschillende vlakken: contentmarketing, SEO teksten, social media en customer journeys. Inmiddels heeft zij het druk met interim-opdrachten waardoor zij hier niet zo veel meer aan toe komt, maar wil ze dit over een tijdje wel weer gaan oppakken.

SRR IT & Techniek zocht een webbouwer die een informatieve vacature-website kon bouwen in de stadskleuren van de vestiging van het bedrijf: het geel en blauw van Zoetermeer. Zo gezegd, zo gedaan. Het eindresultaat is een moderne website met een vacaturebank waar men kan zoeken naar interessante vacatures. Daarbij kunnen sollicitaten zich bij SRR aanmelden voor een nieuwe baan en hun C.V. en gegevens toesturen middels verschillende formulieren.

Bay6Print is een kleine onderneming die printwerk levert voor haar klanten. Omdat Bay6Print nog geen website had en wel in zag dat er zonder website wellicht klanten misgelopen zouden worden, was het verzoek een eenvoudige informatieve website te bouwen. Hiermee straalt Bay6Print meer vertrouwen uit en zijn ze vindbaar op merknaam.

De verouderde website van Podo-Start was nodig toe aan vernieuwing. Via-via kwam Podo-Start in onze begindagen bij ons terecht. De website van Podo-Start is inmiddels alweer een aantal jaren oud, maar met een - nog steeds - moderne website die eenvoudig te onderhouden, uit te breiden en aan te passen is, is Podo-Start nog altijd tevreden met de website.

Noord Nederlandse Bestratingen is een jonge onderneming die - de naam zegt het al - bestratingen realiseert. Om klanten ergens naartoe door te kunnen verwijzen, maar ook om eerder werk te kunnen laten zien aan (nieuwe) klanten, was een website nodig. Hier hielp Webaware graag bij en het is dan ook een mooie commerciële website geworden, al zeggen wij het zelf.