Over

Een korte kennismaking

Uw betrouwbare online partner.

Even een korte voorstelronde.

Mijn naam is Alex Siderius. Na meer dan 15 jaar lang websites te hebben gebouwd als hobby en voor vrienden en familie, een studie Business IT & Management (ICT studie) te hebben gevolgd en de ambitie om ooit voor mijzelf te beginnen, heb ik de knoop doorgehakt en Webaware opgericht. Daarbij richt ik me in het bijzonder op het MKB om hen beter vindbaar te maken op het internet.

Webaware is een jonge, kleine onderneming die zich richt op het werven van klanten voor uw onderneming, waardoor uw website zich altijd terug verdient.

Tijdens de bouw van uw website wordt veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact, stap-voor-stap begeleiding en staat transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid richting u als klant voorop. Dit omdat ik weet dat veel ondernemers niet thuis zijn in de online wereld.

Heeft u de ambitie om meer klandizie via het internet binnen te halen? Neem dan vrijblijvend contact op. Webaware staat u graag persoonlijk te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Alex Siderius

Eigenaar van Webaware.nl
RSPF53922-removebg-preview (1)

Wat klanten vinden.

Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt.

Pauli Venekamp

Heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site. Absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

Sjoerd Hidma

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

Kerstin S.

Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werkt

H. C. van der Sluys