Over

Een korte kennismaking

Uw betrouwbare partner in de online aanwezigheid van uw bedrijf

Na meer dan 15 jaar websites te hebben gemaakt als hobby en voor vrienden en familie, een studie Business IT & Management (ICT studie) te hebben gevolgd en de ambitie om ooit voor mijzelf te beginnen, heb ik de knoop doorgehakt en Webaware opgericht. Daarbij richt ik me in het bijzonder op het MKB om hen beter vindbaar te maken op het internet.

Webaware is een jonge, kleine onderneming die zich richt op het werven van klanten voor uw onderneming. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact, de stap-voor-stap begeleiding bij de online aanwezigheid van klanten en staat transparantie en eerlijkheid richting u als klant voorop. Dit omdat ik weet dat veel ondernemers niet thuis zijn in de online wereld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet,

Alex Siderius

alex-full1
 • unnamed
  Pauli Venekamp

  Pauli Communications

Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt.

 • unnamed (2)
  Sjoerd Hidma

  123 Koerier

Heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site. Absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

 • unnamed (1)
  Kerstin S.

  Buro Vie

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

 • unnamed
  H.C. van der Sluys

  Podo-Start

Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werkt

Winstgevende websites

Scherp geprijsd

Persoonlijk contact

Passie voor het vak