Over

Een korte kennismaking

Uw betrouwbare partner in de online aanwezigheid van uw bedrijf

Na meer dan 15 jaar websites te hebben gemaakt als hobby en voor vrienden en familie, een studie Business IT & Management (ICT studie) te hebben gevolgd en de ambitie om ooit voor mijzelf te beginnen, heb ik de knoop doorgehakt en Webaware opgericht. Daarmee richt ik me op bijvoorbeeld MKB'er om beter vindbaar te worden op het internet.

Webaware is een jonge, kleine onderneming die zich richt op het werven van klanten voor uw onderneming. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact, de begeleiding bij de online aanwezigheid van klanten en staat transparantie richting u als klant centraal. Dit omdat we weten dat veel ondernemers niet thuis zijn in de online wereld.

Door de kleinschaligheid van de organisatie en de effici├źnte manier van werken, biedt Webaware zijn diensten en producten tegen zeer scherpe tarieven aan.

Benieuwd wat naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet,

Alex Siderius

alex-full1

Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt.

 • unnamed
  Pauli Venekamp

  Pauli Communications

Heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site. Absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

 • unnamed (2)
  Sjoerd Hidma

  123 Koerier

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

 • unnamed (1)
  Kerstin S.

  Buro Vie

Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werkt

 • unnamed
  H.C. van der Sluys

  Podo-Start