Over Webaware

Wij bouwen websites waarbij uw online vindbaarheid voorop staat.

Webaware is opgericht nadat ik mijn opleiding Business IT & Management afgerond heb. Vanuit mijn studie en stages heb ik meegekregen de "brug" tussen de klant en de uitvoerende IT afdelingen te zijn.

Na mijn studie heb ik direct Webaware Websites & Online marketing opgericht. Wij (ik en partners) helpen organisaties online vindbaar te worden en daarmee klanten binnen te halen via het internet. Dit tegen een eerlijke prijs en met een transparant proces.

Daarbij weet ik dat veel ondernemers geen kaas gegeten hebben van de online wereld en probeer ik hen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, maar tegelijkertijd altijd mee te nemen in het proces. Dit om tot een optimaal resultaat te komen en een 100% tevredenheid van u als klant.

RSPF53922

Wat klanten vinden.

Alex heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Hij begreep wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van Alex ook advies verwachten, aangezien hij natuurlijk als de beste weet hoe een website en het design ervan het beste werkt.

Pauli Venekamp

Heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site. Absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

Sjoerd Hidma

Prima geholpen, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het e.a. werkt

H. C. van der Sluys

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

Kerstin S.