Over Webaware

Mijn naam is Alex en ik ben de oprichter en eigenaar van Webaware Websites & Online Marketing. Na het succesvol afronden van mijn opleiding Business IT & Management in 2016, heb ik mijn passie voor websitebouw, die begon op mijn veertiende, omgezet in mijn eigen bedrijf.

Met Webaware werk ik samen met experts en partners die aanvullende expertise hebben op gebieden zoals fotografie en tekstschrijven. Samen helpen wij organisaties om online vindbaar te worden en klanten te werven via het internet. Dit doen we tegen eerlijke prijzen en in een transparant proces.

Als u een drukke ondernemer bent en weinig tijd heeft om zich hiermee bezig te houden, of weinig kennis hebt van de online wereld, neem ik u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Ik betrek mijn klanten altijd bij het proces om tot het beste resultaat te komen en 100% klanttevredenheid te garanderen.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 21 beoordelingen
goog

Wij bouwen websites waarbij uw online vindbaarheid voorop staat.

IMG_7677-min-1-scaled

Alex Siderius, oprichter Webaware

Wat onze klanten vinden.

Wat een fijne partner om je website door te laten bouwen. Alex denkt goed mee, komt met leuke iniatieven, werkt snel, kundig en is zeer betrouwbaar. Hij begreep precies onze wensen en we zijn dan ook zeer content met het eindresultaat.

Daphne de L.
Excellent Personeel

Naast de gewenste en benodigde kennis die wij als organisatie nodig hadden heeft Webaware ons meer dan positief verrast. Een bedrijf die zeer professioneel diensten levert maar ook extra inzet en interesse ten toon spreidt. Een echte aanrader!

Ingo Bom
ATC Gooi en Vechtstreek

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaalt deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

Kerstin S.
Buro-Vie

Prima geholpen door dit bedrijf in Amsterdam, en een duidelijk instructiefilmpje gekregen voor hoe het een en ander werkt

H. C. van der Sluys
Podo-Start