Over

Een korte introductie

Uw betrouwbare partner in de online aanwezigheid van uw bedrijf

Na meer dan 10 jaar websites te hebben gemaakt als hobby en voor vrienden en familie, een studie Business IT & Management te hebben gevolgd en de ambitie om ooit voor mijzelf te beginnen, heb ik, Alex Siderius, besloten de knoop door te hakken en Webaware opgericht.

Webaware is een jonge, kleine onderneming die zich richt op het werven van klanten voor uw onderneming. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact, de begeleiding bij de online aanwezigheid van klanten en staat transparantie richting u als klant centraal. Dit omdat we weten dat veel ondernemers niet thuis zijn in de online wereld.

Door de kleinschaligheid van de organisatie en de effici├źnte manier van werken, biedt Webaware zijn diensten en producten tegen zeer scherpe tarieven aan.

Benieuwd wat naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RSPF6621

Alex Siderius

Dit zeggen klanten dit over ons:

Webaware heeft een prachtige website geleverd! Precies wat ik wilde en meer. Ze begrepen wat ik wilde en wist dat in de praktijk te brengen. Je kunt van ook advies verwachten, aangezien ze natuurlijk als de beste weten hoe een website en het design ervan het beste werkt.

5-stars-png-transparent-300x200-e1572510676380
Pauli Venekamp
Pauli Communications

Werken met Alex is heel erg fijn, hij luistert naar je wensen en vertaald deze gemakkelijk in een website die bij je past. Als bonus krijg je hele duidelijke instructies, zodat je zelf verder kunt. Tevens helpt hij je graag als je tussendoor alsnog vragen hebt.

5-stars-png-transparent-300x200-e1572510676380
Kerstin S.
Buro-Vie

Heel vriendelijke man die precies weet/voelt wat je wensen zijn voor je site. Absoluut duidelijk in tekst en uitleg en denkt met je mee. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

5-stars-png-transparent-300x200-e1572510676380
Sjoerd Hidma
123 Koerier