Brons & Visser Letselschade Advocaten

Brons & Visser Letselschade Advocaten, een gerespecteerde praktijk die zich specialiseert in letselschade, wilde hun online zichtbaarheid en webverkeer verhogen in Leiden. Doel was om de Google-ranking voor het trefwoord “letselschade advocaat leiden” te verbeteren.

Uitdaging

De uitdaging lag in het optimaliseren van hun website om deze beter vindbaar te maken op relevante zoekwoorden en het verbeteren van hun positie in de zoekresultaten van Google.

Implementatie

Zoekwoordenonderzoek

We begonnen met een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek om relevante trefwoorden te identificeren die gebruikt kunnen worden om de webinhoud te optimaliseren. Het belangrijkste doel was om hoger te scoren op het zoekwoord “letselschade advocaat leiden”.

Technische SEO (On-Page)

Vervolgens hebben we de technische SEO geoptimaliseerd door middel van on-page wijzigingen zoals:

  • Verbetering van de meta titels en beschrijvingen.
  • Optimalisatie van header tags (H1, H2 etc.) met relevante zoekwoorden.
  • Verbetering van content kwaliteit en relevantie voor geselecteerde keywords.
  • Verbetering van site snelheid en mobiele responsiviteit.

Linkbuilding (Off-Page)

Ten slotte hebben we een linkbuilding strategie ingezet om backlinks naar de website te genereren. Dit proces bestond uit:

  • Het initiëren van gastbloggen op andere gerelateerde websites.
  • Het aanmelden bij relevante directories.
  • Deelnemen aan forums/discussies en plaatsen waar links op organische wijze geplaatst kunnen worden.

Resultaten

Na implementatie van deze strategieën zag Brons & Visser Letselschade Advocaten aanzienlijke verbeteringen. Hun ranking voor het trefwoord “letselschade advocaat leiden” steeg naar de 2e plek op Google, waardoor ze meer organisch verkeer genereerden. Dit heeft geleid tot hogere leadgeneratie en conversies. Door deze prestaties is hun merkbekendheid vergroot binnen Leiden, wat heeft geholpen bij het opbouwen van autoriteit binnen hun vakgebied.